Cele mai noi firme Cele mai populare firme

 • EURO COMPUTER

  CALCULATOARE CASE DE MARCAT LAPTOPURI COMPONENTE DE CALCULATOARE

  www.EURO-COMPUTER.RO Laptop-uri 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • FIBER OPTIC MEDIA

  SC FIBER OPTIC MEDIA SRL executa urmatoarele tipuri de lucrari Jonctionarea cablurilor de fibra optica (fibra single mode si multi mode). Instalare cabluri fibra optica ADSS OPGW cupru subteran sau aerian Masuratori cu Optical Time Domain Reflectometer (OTDR) (conform specificati

  www.fiberopticmedia.cabanova.ro Retelistica 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • vermatic italro

  vindem jocuri noroc gaminator hot spot platinum hot spot lacele mai bune preturi din romania

  jocuri noroc.eu Accesorii 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC FRACTAL STUDIO SRL

  Firma noastra va ofera servicii de consultanta IT service retele livrare de echipamente de calcul pe tot teritoriul judetului Brasov.

  www.fractalstudio.ro It si Software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Florin

  Vreti sa fiti in Top 10 Google pe cuvinte reprezentative afacerii dvs. Vreti sa va mariti numarul de clienti si veniturile Promovare SEO Site ofera servicii profesionale de promovare optimizare si realizare site uri SEO SEM SMO.

  www.promovare-seo-site.ro It si Software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • pfa eugen service

  Reparatii capitale motociclete motorete scutere snowmobile atv uri drujbe electrice mecanice motocositori motocultoare motopompe motocompresoare pompe de apa de stropit compresoare de tir vopsit dentare scule electrice pt.constructii si uz gospodares

  www.eugenservice.coolix.com Electronice auto 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Petit Telecom

  Proiectare executii intretinere reparatii si instalari retele Hibride coaxial fibra optica CATV si internet si retele structurate de date

  www.petittelecom.ro Retelistica 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • codename two

  Sintem doi tineri entuziasti si creativi fiecare ca cirma cite unui computer si sintem pusi pe proiecte cit se poate de serioase din diferite domenii si pentru diferite companii din tara si din strainatate.

  www.codenametwo.ro Foto & Video 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • NetMedia SRL

  Realizare de soft de gestiune orient pe cerintele clientilor. Dezvoltare aplicatie ProfiCONT.

  www.ProfiCONT.ro It si Software 3 anunturi adaugate Detalii Firma

 • InfoPrest PFA

  InfoPrest este o firma ce se ocupa cu reformatari reparatii calculatoare devirusari webdesign logo deisgn si instalatii softuri si programe chiar si la domiciliul clientului sub supravegherea clientului.

  infoprest.lx.ro Altele 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC Indautomas SRL

  INDAUTOMAS SRL este societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 2006 avand ca domeniu de activitate proiectare montaj si service sisteme electronice de cantarire automatizari si optimizari de proces in domeniul cantaririlor industria

  www.indautomas.ro Altele 1 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Geolex Computers

  Geolex Computers Magazin tau virtual de componente sisteme si accesorii PC. Include date despre ofertele speciale curente conditile de livrare si plata. Trasport gratuit in Braila si Galati.

  www.geolex computers.com Laptop-uri 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC SECURIT ARMFIN SRL

  Sistem de supraveghere video compus din 4 camere video inregistrator pentru minim 30 zile inainte hard disk 500GB cabluri mufe proiect instalare scolarizare garantie 12 luni. Totul la numai 750 euro. Firma este autorizata cf. Legii 333 2003.

  www.e-alarme.ro Solutii software 1 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC NETLINK UNIX S.R.L.

  prestam servicii in domeniul IT proiectam retele instalam configuram servere sistem de operare linux montam supravegheri video ne deplasam la destinatie

  Retelistica 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC Traiect SRL

  Societatea Traiect a fost fondata din dorinta de a oferi pietei si consumatorilor din tara noastra o mare varietate de antene cabluri mufe RF comutatoare si amplificatoare. De a lungul a peste 9 ani de activitate ne am dezvoltat impreuna cu dvs.

  http www.traiect.ro Retelistica 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Bugalete Nicu

  Firma se ocupa cu producerea si desfacerea produselor infprmatice. * Am dezvoltat un program pentru facturare ce vine in intampinarea nevoilor tuturor agentilor comerciali. * Dezvoltam orice program la cererea clientului.

  factureaza.info Solutii software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • e SMARTMAG

  Produse IT Accesorii Periferice e SMARTMAG va ofera Sisteme PC la cheie Service ul on site si garantia unica de 4 ani. Mouse Pad uri Suporturi Pahare si Semne de Carte deosebite reproduceri dupa covoare traditionale persane indiene turcesti chinezesti tibetane etc.Vizita

  www.e-smartmag.ro Accesorii 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • S.C. NetRom Software S.R.L.

  Premium Nearshore Software NetRom dezvolta inoveaza sprijina aplicatii critice n procesul de productie pentru ISV si departamente IT ce cresc performanta clientilor acestora.

  www.netrom.nl Software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Smart Curier

  Suntem o societate comerciala cu capital integral privat ce are ca obiect de activitate curieratul rapid. Desi relativ noua pe piata curieratului din Romania compania noastra se face rapid remarcata prin oferirea unui pachet atractiv de servicii.

  www.scs-curier.ro Telefoane 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Cropolus

  Specializarea noastra este constructia si dezvoltarea companiilor pe cuprinsul tarii printr un sistem aplicat de lucru care implica optimizarea si maximizarea fiecarui departament ca mai apoi sa se realizeze o monitorizare in timp a afacerii.

  www.cropolus.ro Sisteme PC 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • H DMARK S.R.L

  Importam si distribuim in Romania laseri pentru constructii echipamente topografice telemetre goniometre nivele optice si digitale roti de masura si accesorii produse de geo FENNEL si Nedo Gmbh din Germania si Leica Geosystems Elvetia.

  www.hdmark.ro Produse Noi 1 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Sonordor

  Instalatii de sonorizare Suntem o firma cu o experienta de aproape cinci ani pe piata de instalatii de sunet si sonorizari si ne mandrim cu faptul ca avem o echipa profesionista

  www.sonordor.ro Altele 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC GAMA REC SERV SRL

  intretinere vanzar reparatie tehnica calcul.Intretinere si configurare pagina web. Inermedieri diverse si Consultanta agentie imobiliara AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE

  www.gamarecserv.ro Solutii software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • XTEAM Computers

  XTEAM Computers este o companie ce activeaza pe piata IT C inca din anul 2008.

  www.mynotebook.ro It si Software 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • FROTCOM

  Sisteme de monitorizare auto prin GPS

  http www.frotcom.com Navigatie GPS 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC Darom comimpex srl

  Darom Electronics ofera servicii de instalare si configurare sisteme de supraveghere video.Pentru aceste sisteme pot fi utilizate camere profesionale alb negru sau color de interior sau de exterior. Aceste sisteme sunt prevazute pentru supravegherea dispozitivelorde valori (banci case de schimb va

  www.daromcom.ro Altele 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • SC. EMERIGOS SRL.

  EMERIGOS firma web design din Oradea va ofera servicii profesionale de web design creare pagini site optimizare pentru motoarele de cautare magazin online (webshop) internet marketing identitate vizuala a firmelor portaluri tematice.

  www.emerigos.ro Altele 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Quality Plus

  Quality Plus este o companie ce activeaza in domeniul IT C oferind produse si servicii la cea mai inalta calitate. Orientarea constanta spre client si calitate flexibilitatea si complexitatea solutiilor oferite gama diversificata de produse.

  www.qplus.ro Retelistica 0 anunturi adaugate Detalii Firma

 • Global Domains International (GDI)

  Compania GDI ofera celor care doresc un plan de afaceri cu sanse reale de castig de peste 3000 luna de luna Seriozitate maxima a acestui plan de afaceri Fondata cu 9 ani in urma in California U.S.A. compania Global Domains International Inc GDI mare si puternica este pe locul 37 in top 50

  www.afaceri-maniu.ws Sisteme PC 1 anunturi adaugate Detalii Firma

 • sc RUEL ELECTRONIC srl

  firma infiintata in anul 2006 care si a propus satisfacerea cerintelor tuturor participantilor la activitatea economica (clienti furnizori colaboratori etc)

  ruel_electronicsrl Altele 0 anunturi adaugate Detalii Firma

Linkuri sponsorizate

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Inainte

Pagina 1 din 81